Top elf sociale media zoekmachines om echte mensen en nuttige informatie te vinden

garner54mclamb
garner54mclamb

<

div>Dit is het tijdperk van invloed en netwerken. Het succes van een model of een individu hangt in grote mate af van de hoeveelheid invloed die men verwerft en de omvang van de netwerken die men ondertussen heeft opgebouwd. Vandaag, een van de beste plaats om energie op invloed en de bouw van een netwerk is sociale media en net als web zoekmachines zoals google, een aantal coole sociale media zoekmachines zou kunnen helpen u of uw merk te zoeken werkelijke mensen, netwerken op te bouwen, en te delen of te bereiken nuttige info die nodig is om invloed binnen uw niche markt te tillen.

Ja, je hebt het goed gehoord. Er zijn veel verschillende sociale media zoekmachines op de markt ontworpen die u zullen helpen ontdekken echte mensen en persoon profielen in de belangrijkste sociale netwerksites vergelijkbaar met Facebook, Twitter, Google +, LinkedIn, en tal van anderen.

Hoe meer individuen je kunt hanteren om toe te voegen binnen uw netwerk uit dezelfde industrie, uw invloed daardoor verbetert in de handel. En, er is geen betere aanpak om individuen te vinden op het internet dan op zoek naar hen door middel van sociale media zoekmachines.

Vandaag, brengen wij u een koele lijst van hoge sociale media zoekmachines zoals google die u kunnen toestaan om mensen binnen uw bedrijf in de buurt te ontdekken om uw invloed, bereik, evenals gemeenschap binnen de industrie te ontwikkelen.

Beste sociale media zoekmachines om echte mensen te vinden op de beste sociale netwerken

Er is weinig twijfel dat Google de meest populaire zoekmachine op het internet is om te zoeken naar bijna alles op het internet. Echter, zelfs Google faalt of is niet aan de maat bij het vinden van mensen of profielen op in stijl sociale media kanalen.

Vandaag zullen we een aantal van de grootste social media zoekmachines delen die u kunnen helpen om echte mensen te vinden:

BrandMentions is een online en social monitoring apparaat dat alle pagina's en posts verzamelt de plaats waar personen praten over uw merk, uw producten. Het is gericht op het vinden van wat alle mensen zeggen over een trefwoord dat u volgt (het kan een merk zijn, een concurrent, een trefwoord, een product, wat u maar wilt).

Het maakt het eenvoudig om te spioneren op de concurrenten en samen te werken met uw klanten door het verstrekken van real-time meldingen en directe antwoorden via het platform. Het is ontworpen voor bedrijfseigenaren, social media managers, persoonlijke merken en bedrijven die op de hoogte moeten blijven van hun online imago.

Het bijhouden van alles wat er online over u gezegd wordt is een digitaal spelletje whack-a-mole, daarom maakt BrandMentions het u erg gemakkelijk om uw online aanwezigheid te beheren.

2. Social Mention [Werkt niet meer]
De eerste op onze lijst is Social Mention. https://docdro.id/pScD889Dit net-apparaat is systematisch ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar social media content materiaal, zoals blogs, microblogs, feedback, bookmarks, video's en meer.

Met Social Mention kunt u zelfs alerts instellen en e-mails ontvangen op basis van uw zoekopdrachten naar bepaalde fabrikanten, beroemdheden of bedrijfsgerelateerde updates. De software is erg handig voor bloggers, die de realtime buzz widget op hun blogs kunnen installeren voor optimale voordelen.

3. WhosTalkin
WhosTalkin is een andere zoekmachine voor sociale media waarmee je gesprekken kunt verkennen die relevant zijn voor de onderwerpen die je interesseren. U kunt updates vinden over uw favoriete sport, favoriete eten, filmster of bedrijf. Met WhosTalkin kunt u deelnemen aan gesprekken die het meest relevant zijn voor de zaken die u interesseren.

Deze web-primair gebaseerde sociale media zoekmachine is klaar om te zoeken via een aantal sociale media netwerken en blogs in uw favoriete trending zaken en gesprekken in verband met uw favoriete filmster, sport, maaltijden, locaties, films, en ga zo maar door.

Zoals de naam van de zoekmachine al doet vermoeden, kunt u met YoName personen op verschillende social media platforms op naam vinden. Met YoName kunt u personen zoeken op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Flickr, Blogger blogs, en verschillende andere met behulp van het zoekformulier.

Voer gewoon de namen, e-mailadressen of telefoonnummers van mensen in en druk op "Yo" om de resultaten te zien. Naast het zoeken in sociale media, ondersteunt YoName

Sign In or Register to comment.

Welcome

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions

© Copyright 2018 - Runecraft Staff | Powered by Vanilla
All times are UTC